HPC - LOGO - origineel.png
Warm welkom in Portugal

HELLO!

People will forget what you said, people will forget what you did, but people will never forget how you made them feel.

Maya Angelou

Over

Founder - Marleen 

 

Zeven jaar geleden volgde ik mijn hart naar Portugal. Met een graad in Bedrijfseconomie en een brede ervaring in de mode- en eventsbusiness, richtte ik Hello Portugal Events op met een soul missie om de liefde en happiness die ik in Portugal vond te delen met jou.

The best things in life are the people you love, the places you have seen and the memories you have made along the way.

 

En dit is precies waar een bruiloft of Celebration of Love, naar mijn bescheiden mening, over gaat. Het creëren van dierbare herinneringen in Portugal (ik bedoel, waar anders?), omringd door mensen die je lief hebt. 

Hoe vreemd het ook mag klinken, maar ik heb moeite de conventionele wedding industrie, welke verzadigd is met overvloedig gebruikte superlativen en gedreven wordt door een vreemd soort romantisch

consu-meren. 

 

Liever zie ik echtheid, puurheid, natural beauty en een ongedwongen flow, voor een onvergetelijk feest van liefde. 

Wedding planner arranging table numbers
Wedding planner in Portugal organising final details
Wedding planner Portugal checking table layout
201904SINTRAZOEKEVIN-12_edited
Wedding planner in Portugal preparing the wedding day

MY LOVES :  

ONZE DOCHTER . ONZE HONDEN . YOGA . HIKING .

BOEKEN . DARK CHOCOLATE (85%)

BOEK EEN GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

values & vows

Our mission

is true happiness

Het vieren van jullie geluk staat bij ons bovenaan. Een uitbundig feest van de liefde en het leven, waarbij details blijven voor wat ze zijn. In plaats van een ´picture perfect´ zijn jullie plezier, lachen, tranen van geluk en een relaxte party sfeer met graag veel ruimte voor spontaniteit onze graadmeters én onze missie. Een feest van samenzijn, met familie en vrienden in het prachtige authentieke Portugal. Dat is wat wij noemen het creëren van dierbare herinneringen. Herinneringen vol van emoties, niet van glitter en glam.

Natuurlijk houden wij van een mooie sfeer. Daarom houden we van dit land en al de prachtige trouwlocaties in Portugal waarmee wij het voorrecht hebben te mogen samenwerken. Maar bovenal houden we er van om jullie en jullie dierbaren de beste tijd van je leven te laten beleven.